Hva er U Shape Magnetic Shuttering Profile System?

U-form magnetisk forskalingsprofiler et kombinasjonssystem av integrert magnetisk blokksystem, nøkkelknapp samt lang stålrammekanal.Det er mye brukt for produksjon av prefabrikerte betongveggpaneler.Etter senking av skodder Form fungerer, blir forskalingsprofiler på markeringen av de integrerte magnetene aktivert og låst.Forskalingsprofilen presses presist til forskalingen av de integrerte magnetene.

U60-Magnetic_Shuttering_Profile_SystemForskalingsprofil / Skodder produseres / skreddersys i henhold til kundens tegninger for lengde, høyde og form, med eller uten faser, med vertikal eller skrå forskaling, med frest eller ikke frest for å produsere vegger med tykkelse fra min.80 til maks.350 mm.

Profilen kan være flat, not og fjær formet i henhold til spesifikk design, med avfasninger i stål eller gummi.Tykkelsen på forskalingsprofilen bestemmes av mengde og belastning og utstyrt med løftekroker for traverskran.Jo kull jo bedre og mindre tretthet for arbeidskraft for å håndtere det.

Robotforming: – For å øke automatiseringsnivået kan en robot brukes til ikke bare å plassere, men også strippe forskalling.Forskalingsroboten velger de nødvendige skoddene fra en butikk og plasserer disse nøyaktig på pallens overflate.Spesielle, ikke-standardiserte forskalinger plasseres manuelt på pallens overflate ved ekstra arbeidsstasjoner.Avisoleringsroboten identifiserer skoddene ved å skanne pallen og deretter fjerne dem automatisk.To stifter fungerer som gripepunkter for forskalingsroboten og tjener til å stable magasinet.

Designet for å støtte treformer med en knappemagnet.Braketten er boltet til knappemagneten og skrudd til treformkomponenten.

Meiko Magnetics produserer og designer alle størrelsermagnetisk lukkeprofilsystemi tråd med kundens prefabrikerte bordspesifikasjoner.Lengden kan være tilgjengelig fra 100 mm til 4000 mm.

Magnetisk_lukker_system


Innleggstid: 07. april 2021